Rasmus​.krats​.se

Ny lägenhet!

Publicerad 2009-07-01 09:00. Taggat , .

Notera att detta inlägg är 14 år gammalt. Innehållet kan vara inaktuellt.

Jag och Katarina har äntligen hittat en lägenhet att flytta till!

Lägenheten ligger på Stamgatan 55, vid stamparken i Östberga. Förutom ett sovrum, ett vardagsrum och ett kök innehåller lägenheten också ett rum åt Martin, som bor hos oss ibland, och två hobbyrum.

Östberga är ju inte lika centralt som Kungsholmen, men kommuni­kationerna är goda, både med bil och kommunalt. Med SL finns det både en buss till liljeholmen via Årstaberg (med tvärbana och pendeltåg) och en buss till gullmarsplan (också den via flera tvärbane­hållplatser). Både Årstaberg och sturebys tunnelbane­station finns dessutom på lite längre gångavstånd. Dessutom verkar det ganska smidigt att cykla in till stan, både via årstabron och via gullmarsplan / skanstull. Eller för den delen till årstaberg och vidare med cykeln på pendeltåget om man ska långt.

Av de två hobbyrumen ska det ena, troligen längst upp åt vänster i planritningen, ägnas åt tygbitar, sömnad och liknande pyssel. Det andra, längst ned åt höger, ägnas åt skärmar, tangentbord, klaviaturer, strängar, datorer, synthar och sånt. Men inte playstation, den får bo i vardags­rummet i stället.

Kommentarer

Det här inlägget är 14 år gammalt, det kan inte längre kommenteras.