Rasmus​.krats​.se

Inflyttad

Publicerad 2009-11-06 00:50. Taggat , , , .

Notera att detta inlägg är 14 år gammalt. Innehållet kan vara inaktuellt.

Nu har det inte hänt så mycket här på bloggen på ett tag. Eller på https://fantomenindex.krats.se. Jag har nämligen haft fullt upp med att flytta, och än är det inte klart. Lyckligtvis börjar det i alla fall bli såpass att jag och Katarina faktiskt kan bo och fungera i den nya lägenheten, men det kommer att vara mycket som behöver fixas i flera veckor framöver.

Rumsutnyttjandet är, i alla fall hittils, som planerat. Sov­rummet, Martins rum och datahobby­rummet börjar bli användbara. Vardags­rummet och tyghobby­rummet är än så mycket ganska mycket lagerutrymme för ouppackade lådor, men det blir bättre och bättre även där. Nät är draget i alla rum, men det finns fortfarande ingen el, och därmed ingen switch, i korskopplings­rummet. I stället har jag korskopplat med en kort sladd och har routern / switchen / basstationen i hobby­rummet.

Under tiden har jag inte varit helt offline. Jag har byggt siten https://albumforlaget.se i django, kanske kommer det en post till där jag redogör lite mer för det. Idag har jag upptäckt https://stackoverflow.com, där jag både har försökt lära mig saker genom att läsa andras svar och skaffat mig lite cred genom att skriva svar. Dessutom har jag unnat mig i alla fall några besök i veckan på https://serieforum.se. Ofta till och med dagliga besök.

Kommentarer

Det här inlägget är 14 år gammalt, det kan inte längre kommenteras.