Rasmus​.krats​.se

Svart mars?

Publicerad 2012-03-01 19:45. Taggat , , .

Notera att detta inlägg är 12 år gammalt. Innehållet kan vara inaktuellt.

Nu är det mars, och dags att klippa till hollywood där de känner det; i plånboken. Jag kommer nog inte att se någon hollywoodfilm eller köpa / ladda ner någon AOL Time Warner Brothers-musik i mars (att höra storbolagens musik lär jag inte kunna undvika). Å andra sidan är det en ganska vanlig månad för mig.

Samtidigt kommer jag, också som vanligt, att lägga så mycket pengar jag kan på kultur. Jag kommer att köpa serier på Comics Heaven, och förhoppningsvis även på både Serier & sånt och Staffars. Jag kommer att lyssna på ThePianoGuys och andra som gör bra musik och lägger upp på youtube. Jag kommer troligen att köpa en eller annan bok på SF-bokhandeln. Och jag kommer förhoppningsvis att underlätta för andra att köpa serier av Albumförlaget.

Poängen är att jag, precis som vanligt, kommer att försöka vara en medveten kulturkonsument, och välja den kultur jag är intresserad av och faktiskt vill stödja i stället för den underhållning som kommer med massiv marknadsföring från stora bolag som betraktar sin kunder som skurkar. Jag är ingen skurk, så jag försöker låta bli att vara de bolagens kund.

Om du tycker likadant så kan vi tillsammans förpassa mediadinosaurerna till historieböckerna där de hör hemma. Men det kommer nog att ta mer än en månad.

Kommentarer

Det här inlägget är 12 år gammalt, det kan inte längre kommenteras.