Rasmus​.krats​.se

1500 Fantomen­tidningar

Publicerad 2020-04-28 18:53. Taggat , , , , .

För dryg ett år sedan passerade mitt fantomenindex 1400 tidningar. På det året har jag indexerat ytterligare 100 tidningar, så nu finns 1500 tidningar i indexet! Antalet indexerade tidningar växer alltså klart snabbare än de utgivna, så förr eller senare ska jag nog vara i kapp (som jag sa även för ett år sedan).

Sen är det inte “bara” 167 tidningar som saknas i mitt index, det är även en hel del indexerade tidningar som det borde stå mer om, och årgångar där jag ännu inte lagt in resultaten av bästa omslag och äventyr. Men det kommer, även det.

Programmet som visar upp indexet har jag också hackat vidare på.

Sju releaser har det blivit under året med förbättringar på personindexet och en massa småsaker. Detaljer finns på github.

Kommentarer


Hej! Undrar om du har koll på i vilket/vilka nummer som innehåller den fotbollsallsvenska skölden och tillhörande klubbmärken? Undrar även över vilka nummer som innehåller fotbollsspelare som man kunde ställa upp. Kan inte hitta detta i ditt index. Skulle tippa på 50-tal

Undertecknat, Magnus
2020-09-24 20:10


Nja ... I Fa 16/1953 fanns en spelare för varje allsvenskt lag som man kunde klippa ut, montera och flytta runt i en tabell för att ha koll på den aktuella ställningen. Kan det vara det du syftar på?

Det var ju över huvud taget ganska mycket sport i Fantomen på 50-talet.

Undertecknat, Rasmus Kaj
2020-09-26 21:46

Skriv en kommentar

Enkel markdown tillåts.

Ditt namn (eller pseudonym).

Publiceras inte, utom som gravatar.

Din presentation / hem­sida (om du vill).