Rasmus​.krats​.se

Nya galenskaper från rätts­innehavarna

Publicerad 2008-12-05 23:00. Taggat , , .

Notera att detta inlägg är 15 år gammalt. Innehållet kan vara inaktuellt.

Flera bloggare har frågat vad som är nästa steg efter IPRED, om det ska bli förbjudet att handla med begagnade böcker. De trodde nog själva att de var satiriska och överdrev.

Men när det gäller rättsinnehavares girighet så överträffar tydligen verkligheten dikten. Atari vill stoppa begagnathandeln.

Det är dags att stoppa de här vansinnigheterna. Jag röstade på piratpartiet i förra valet, och jag kommer att göra det igen i nästa val. Av de partier som sitter i riksdagen idag har alla visat att de inte värderar yttrandefrihet och demokrati. Att rösta blankt är att rösta på de som vinner valet, vilka det vara månde (Nej, det är inte en protest. Att rösta blankt är detsamma som att inte rösta, dvs att lämna över förtroendet att styra de som röstar). Och att Sverigedemokraterna inte är det alternativ som kommer att ge oss yttrandefrihet och demokratiska värden tillbaks borde vara uppenbart för alla.

Vad Sverige behöver är ett liberalt parti. Socialdemokraterna var ett liberalt parti under första halvan av 1900-talet. Folkpartiet var ett liberalt parti under slutet av 1900-talet. Idag verkar Piratpartiet vara det enda partiet vars politik bygger på liberala värderingar. Piratpartiet verkar vara det enda partiet som värderar rätts­säkerhet och yttrande­frihet.

Kommentarer

Det här inlägget är 15 år gammalt, det kan inte längre kommenteras.